Over Edwin

Appel, peer, banaan …

Edwin begon in 1984 officieel met zijn bedrijf. Eerst met de fiets met achterop een kist met fruit. Later kwam de motorbakfiets en kon het assortiment worden uitgebreid. Het eerste vrachtwagentje kwam natuurlijk met de tekst: appel, peer, banaan, haal het bij Edwin vandaan!

Het bedrijf bevindt zich momenteel in Lutjewinkel aan de Boerensluisweg. Daar wordt nu gewerkt in een grotere koelruimte en is er een ruime moderne snij- en spoelruimte.

 

 

Specialiteiten

Edwin Rustenburg groenten en fruit staat bekend om zijn lekkere verse producten.

Hoewel de meeste groenten- en fruitsoorten het hele jaar verkrijgbaar zijn, hebben groenten en fruit toch hun eigen seizoen. Groenten en fruit uit het eigen seizoen zitten vol vitaminen, komen vaak van de volle grond en komen uiteraard uit eigen land. In het voorjaar en de zomer zijn Hollandse aardbeien onze specialiteit en zijn dus volop bij ons verkrijgbaar.

Ook maken wij heerlijke fruitmanden op maat en leveren wij flessen puur vruchtensap. Als laatste, maar wat bij ons absoluut niet weg te denken is; de lekkerste verse aardbeien van Noord-Holland.

Fruit op het werk

Laat wekelijks vers fruit bezorgen op uw kantoor, kantine, kinderopvang enz. Met deze service bent u het hele jaar rond wekelijks verzekerd van verse producten, zonder dat u zelf ergens aan hoeft te denken. Wilt u meer informatie hierover, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

In de media

“Edwin Rustenburg (50) is van een uitstervend ras. Hij komt met zijn waren nog aan de deur. Met zijn wagen vol groente en fruit, elke dag vers, maakt hij zijn ronde langs de vaste klanten.”

— Noord Hollands Dagblad, 22 maart 2018

Lees het volledige artikel